Vergroening tegelpleintje

Waar de vredestraat en de stieltjesstraat bij elkaar komen is een lelijk tegelpleintje waar wrakken van fietsen op staan. Zou leuk zijn om 2 groene perkes aan te leggen. De fietsenrekken hebben geen functie, dus die kunnen weg. Aan de overkant is namelijk een gratis overdekte fietsenstalling onder doornroosje. 

tegels er uit en groen er in! 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Er zijn bloembakken geplaatst

    Jaarlijks, van 2019 tot en met 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De initiatiefnemer, mijn collega van het groen en ik hebben elkaar afgelopen vrijdag gesproken. Mijn collega maakt een voorstel. Zodra dit klaar is moeten we het draagvlak in de buurt hiervoor peilen.

We zoeken een datum om eea nader met elkaar door te spreken.

Leila maakt binnenkort een plan. Daarna kunnen we de uitvoering gaan bespreken. We moeten wel rekening houden met het weer, want plantvakken kun je maar tot een bepaalde tijd in het jaar maken.

Hallo Leila, hoe is het gegaan met je gesprekken met de buren?

In het kader van operatie Steenbreek (tegels eruit, groen verbindt) vinden we dit idee erg belangrijk. Initiatiefneemster gaat in overleg met de buren over haar plan. Na de zomer proberen we tot realisatie over te gaan, als de buurt het ermee eens is.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 02-06-2020
Gepromoveerd naar In uitwerking op 14-06-2018
Idee is ingestuurd op 21-03-2018