Verfraaiing entree complex Scholenhof

Verfraaiing entrees door middel van Streetart, aangebracht op de muren tegenover de ingang door een kunstenaar. Het heden en verleden samen brengen in Streetart en zo ons complex nog mooier maken, zodat je bij binnenkomst al geraakt wordt door kunst.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • Vergroenen van het Scholenhof

    Jaarlijks, van 2019 tot en met 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Wij hebben 9-10 een vervolggesprek.

De initiatiefneemster en ik hebben afgelopen week een gesprek gehad. Eind oktober is de VVE vergadering. Daarna hebben we weer contact.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 02-06-2020

Dag Jack, de graffiti is nog niet aangebracht, dit loopt nog en hopen we komend jaar te realiseren. Wel hebben we meer groen aangebracht in ons Hofje om zo vogels en bijen de kans te geven te overleven. Wij zelf genieten ervan om ons Hofje mooier te maken met bloeiende planten, de gemeente heeft ons hierin geweldig ondersteund en staat ons nog steeds met raad en daad bij.

Antwoord

Ik heb van Anne-Marie Cobussen vernomen dat er geen bezwaren zijn tegen publicatie van de foto's die bij de aanleg van het groen zijn genomen. Ik zou het leuk vinden als ook 'work in progress' beschreven wordt in Mariken. Wat vind jij?

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 11-02-2020

Beste, Als redacteur van het Mariken Magazine, wijkblad centrum en benedenstad Nijmegen, ben ik benieuwd wat voor projecten de bewoners hebben aangedragen in het kader van het MijnWijkplan Nijmegen. Zodoende kwam ik uw initiatief tegen voor verfraaiing entree complex Scholenhof tegen. Ik zou het leuk vinden uw gerealiseerd project in ons bewonersblad voor het voetlicht te brengen. Hebt u hier bezwaar tegen? Zo niet: mag ik de tekst gebruiken die ter verantwoording van uw project op de website staat? En van wijkmanager Anne-Marie Cobussen heb ik 2 foto's ontvangen; zij zal u ook vragen of die foto's voor publicatie gebruikt mogen worden. Maar wellicht heeft uzelf andere foto's die u meer passend vindt bij dit project. Hoogachtend, Jack Fila (jacobusfila@gmail.com).

Antwoord
Idee is ingestuurd op 31-05-2018