school/buurttuin Tarcisiusschool

De Tarcisiusschool wil haar schoolgebouw, speelplein en schooltuin open stellen voor buurtbewoners. We hebben nu het idee om een  school/buurttuin te maken. We doen dit samen met Intratuin Malden. De tuin is er naast voor onze leerlingen ook voor onze buurt. Er is ruimte om te spelen, een leuk terras en zitjes, een pluktuin, buitenkeuken,dam- en schaakspelen,etc. Het zal gemakkelijk toegankelijk zijn. Op vrijdag 21 april is er een festivaldag op school. Daar wordt de buurt ook uitgenodigd en zal er een presentatie zijn over het project schooltuin en de plannen voor de toekomst om school en buurt te integreren.

Presentatie van de plannen tuinproject is van 12.00-15.00u.

Van 16.00-18.00u is er een netwerkborrel op het schoolplein waar de buurt van harte welkom is.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste buurtbewoners, 

De gemeente heeft goed contact met de Tarcisiusschool. De school is druk bezig met het ontwerpproces van de schooltuin. Zodra er nieuws is zal dit worden gedeeld. 

Beste bewoners, de uitnodiging van het Tarcisius festival vind je onder het kopje bestanden. 

Iedereen is welkom! 

Beste buurtbewoners, 

De Tarcisiusschool nodigt jullie allen uit om op de festivaldag te komen op vrijdag 21 april. 

Het is belangrijk dat het idee ondersteund wordt door de buurt / wijkbewoners. Bezoek de festivaldag en/of reageer op dit idee door een reactie te plaatsen en klik op het hartje! 

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 01-12-2023

Goed plan - aanwinst voor de wijk

Antwoord

Wat een super mooie plannen! Een goede ontwikkeling voor de school én voor de buurt.

Antwoord

Ik denk dat het een mooi plan is voor de school en voor de buurt met als doel meer tot elkaar te komen en om wat voor elkaar te kunnen betekenen, samen te werken en zorg te dragen voor de buurt.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 16-02-2023