Honden speel- en renplek

Voetballers, hockeyers, hardlopers, tennissers worden op hun wenken bediend. Maar niet de belastingbetalende hondenbezitter! Mijn hond houdt van rennen (greyhound) en ik zou, samen met alle hondenbezitters van Brakkenstein, graag een afgesloten stuk ren- en speelruimte waarderen. Bijvoorbeeld in het gebied tussen paardenwei en spoor, waar gunstig gebruik gemaakt kan worden van de bestaande hekken van de hockeyclub. Een strook achter het meest zuidelijk hockeyveld of erachter, grenzend aan het spoor is uitstekend geschikt hiervoor.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Ik denk dat het een super goed initiatief is! Dit zorgt ervoor dat we de honden veel beter kunnen laten spelen zonder dat er overlast wordt ervaren. Hoop dat het gerealiseerd gaat worden.

Antwoord

een uitstekend idee, nu ga ik vaak naar Lingezegen in Elst. Het zou he fijn zijn wanneer het gewoon in onze wijk is. Fijn voor hondenbezitters, maar ook overige buurtbewoners die niet meer bang hoeven te zijn voor opdringerige honden.

Antwoord

Een afgesloten veld voor honden om te spelen en te rennen is een goede aanvulling, naast alle sportieve faciliteiten voor mensen.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 16-06-2020