X

Een toek toek of E-Car voor Brakkenstein en omgeving

Een toek toek voor de buurt Brakkenstein en eventueel de aangrenzende wijken.

Wat doet z'n E Karretje?

De oudere mensen onder ons van deur tot deur brengen naar, dokter, tandarts,

kopje koffie ergens of gewoon bij mooi weer rondje Bos of Park. 

 

Over dit idee
Discussie

Over dit idee

Dit project is verwijderd
Ingediend op: 26-02-18 om 08:44
Locatie: Brakkenstein

Fase van het idee: Wens
Soort idee: Participatie
1
12

Initiatiefnemer

Helga Ariaens

Deelnemers

willeke van Beek
Terug
Feedback

Feedback van de gemeente

Inge van den Hoogen - 10 maanden geleden

Wijkmanager Edwin van Haveren is in overleg met een lid van de wijkraad, de opbouwwerker en anderen over een riksja. Tijdens de bewonersavond werd besproken om dit idee te combineren met het idee van de toektoek. Eventuele financiering zal uit andere bronnen dan het wijkbudget komen. Ik verwijder de wens hier daarom.

Inge van den Hoogen - 10 maanden geleden

Ik ben van mening, zoals reeds gezegd op de openbare avond, dat het een sociaal project is en geen openbare ruimte betreft. Zodra er genoeg draagvlak is, zullen we met de wijkmanager en wellicht anderen de financiering bespreken. Voor het wijkbudget zijn voldoende andere ideeen voor in de openbare ruimte geplaatst. Ik zal uw idee er echter wel nog een tijdje op laten staan, zodat mensen er bekend mee kunnen raken en u wellicht willen helpen.

Inge van den Hoogen - 11 maanden geleden

Ik ben benieuwd naar de voortgang van jullie enquete. Hoe is de behoefte onder de mensen in Brakkenstein?

Inge van den Hoogen - 1 jaar geleden

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Terug
Discussie

Discussie, Een toek toek of E-Car voor Brakkenstein en omgeving , Brakkenstein

Rya Ypma - 10 maanden geleden

Ik vind het een prachtig plan, maar hoort het thuis in het wijkplan of zijn hier andere potjes voor?

Inge van den Hoogen - 10 maanden geleden

Ik ben het met u eens dat het twijfelachtig is of dit onder openbare ruimte valt of onder sociale projecten. Ik ben van mening dat het een sociaal project is. Zodra er genoeg draagvlak is, zullen we met de wijkmanager en wellicht anderen de financiering bespreken. Voor het wijkbudget zijn voldoende andere ideeen voor in de openbare ruimte geplaatst.

en laat een bericht achter

Helga Ariaens - 10 maanden geleden

Dag Inge, Bedankt voor je belangstelling, alhoewel mondeling heel veel mensen dit een prima plan en er zeker behoefte aan is (mondeling, wat je hoort in de wijk) heeft de enquete maar weinig opgeleverd. Ook vinden de meeste het moeilijk en onduidelijk op de pagina van de gemeente te komen. En als ze er al op komen moeten ze een account aan maken hier over al eerder correspondentie. Wat me ook opvalt is dat je dit bericht in zijn gehad achter elkaar moet tikken. Het is niet mogelijk even het getikte in zijn geheel te zien en na te lezen. Ook wilde Bart Noordijk uit de Dukenburg mij liken maar dat likte niet hij zei dat je alleen kan liken in je eigen buurt. Ik kom zeker de 30 ste naar aqua viva misschien kunnen we dan nog wat kort sluiten. met vriendelijke groet Helga Ariaens.

Inge van den Hoogen - 10 maanden geleden

liken kan inderdaad alleen in de eigen wijk. Je kunt wel alle andere wijken zien, ter inspiratie voor je eigen wijk. Bewoners uit de eigen wijk, beslissen over het wijkbudget in de eigen wijk.

en laat een bericht achter

Martijn Ooms - 1 jaar geleden

Goed sociaal plan. Als ik later oud ben hoop ik ook nog zelfstandig uitstapjes te kunnen maken.

en laat een bericht achter

Willem Kienhuis - 1 jaar geleden

Een goed idee wat heel veel hartjes vedient!

Helga Ariaens - 1 jaar geleden

Misschien kan dit meteen in het wijkblad al zul je veel mensen moeten wijzen op deze pagina ik vind het ook niet echt makkelijk te vinden.

Willem Kienhuis - 1 jaar geleden

Ik heb het daarnet ook geplaatst op mijnbrakkenstein.nl onder het jkopje "hulpvragen"!

Inge van den Hoogen - 1 jaar geleden

In de volgende editie van het wijkblad Brakkenstein staat een interview met mij over mijnwijkplan. Hopelijk weten daarna nog meer mensen uit Brakkenstein de website te vinden. Maakt u er ook vooral reclame voor bij uw buren.

Helga Ariaens - 1 jaar geleden

Hoi Inge, ik maar zeker reclame voor mijnwijkplan het zou namelijk zonden zijn dat door ontwettendheid wensen niet vervult worden. Maar dan heb ik toch een punt: de mensen die willen reageren moeten een account aanmaken en dat wollen veel mensen niet. Weer een account weer reclame zijn ze bang voor nog meer privacy weg. Dit is wat ik hoor misschien kan je er wat mee.

Helga Ariaens - 1 jaar geleden

Oeps ik kan ook de tekst niet even corrigeren je moet n.m in een stuk door typen.

Inge van den Hoogen - 1 jaar geleden

Helaas is een account aanmaken noodzakelijk om mee te kunnen stemmen over het wijkbudget. Je kunt zonder in te loggen wel alles lezen, maar niet mee stemmen.

en laat een bericht achter

Terug