Pingpongtafel in het Thiemepark

Het Thiemepark moet een centrale plaats in de wijk zijn waar ieder een plek kan vinden. Er worden spelletjes gedaan, gekletst, gejeudebouled, een plek voor jong en oud. Om nog meer voor de wijk uit dit park te halen zou een pingpongtafel veel kunnen toevoegen. Iedereen kan er vrij op spelen, het brengt mensen bijelkaar, het krijgt jongeren in beweging en het zorgt voor een positieve sfeer in het park. Wat levert een positieve sfeer in het park op voor de wijk? Geen verlaten plaats voor hangjongeren, maar een plaats voor jong en oud om te spelen, te luieren, bij te praten en zich thuis te voelen. 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Er zijn meerdere wensen mbt het Thiemepark ingediend. Ik heb de verschillende initiatiefnemers aan elkaar gekoppeld. Zij gaan een gezamenlijk plan voor het Thiemepark maken dat daarna met de wijk besproken zal worden.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Wanneer komt ie?

Antwoord

Echt een super idee! Zou ik zeker gebruik van maken.

Antwoord

Ja ik ook!!!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 29-08-2018