Piet Heinstraat bestrating/betegeling vernieuwen

Met grote regelmaat beschadigen auto's zich aan de drempels omdat de stenen voor en na de verkeersdrempels ingezakt zijn. De straat maar ook de stoep is ongelijk wat naast onveiligheid ook grote plassen met zich meebrengt met regenachtig weer. De onverzorgde uitstraling van de slecht onderhouden straat doet afbreuk aan het aanzicht van zo’n karakteristieke wijk.
(Wellicht is Steenbreek ook een goed initiatief bij de start van de vernieuwing van de straat)

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste  Mr./Mvr. Chamuleau, 

Onze vakinhoudelijk adviseur zal uw melding oppakken en zal zsm door de DAR worden hersteld. De volgende keer kunt u dit soort meldingen indienen via de Meld&Herstel lijn/app. 

Omdat het idee over verkeersveiligheid gaat leent het zich niet voor participatie waarvoor u draagvlak nodig heeft. Uw idee zal binnen één week naar het archief worden verplaatst.  

Beste Mr./Mvr. Chamuleau, dank voor het indienen van dit idee op MijnWijkplan. Voor mankementen aan de weg kunt u een melding maken via Meld&Herstel. Er kan dan een toetsing worden gedaan door de desbetreffende afdeling naar de straat. U heeft het over Steenbreek in uw idee. Zou u willen vergroenen in de straat?

Reacties

Mbt Steenbreek, zou vergroening volgens mij goed mogelijk zijn rondom de kruispunten/verkeersdrempels, zonder afbreuk te doen aan de parkeermogelijkheden.

Antwoord

Zeer goed idee, hard nodig

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-07-2021