De Karel Doormanstraat (1) wordt een Groene Ontmoetingsplek

Wij hebben de verschillende feedback punten verwerkt in het ontwerp. Via deze weg delen we met jullie het ontwerp wat wordt uitgevoerd in de wijk.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 09-10-2023

Eens met andere reacties: het idee van een klimboom is super, maar zoals mijn dochter van 10 zegt: "ja maar deze boom ligt, in plaats van staat, daar valt toch weinig in te klimmen?" Mag wel iets uitdagender.....

Antwoord

Dit plan laat letterlijk en figuurlijk wel erg veel ruimte over voor “eigen spel”. Kan er iets meer uitdaging komen? Een bankje in de schaduw EN in zon is daarnaast erg fijn. We wonen natuurlijk nog altijd in Nederland :) meestal ben je blij als je juist even in het zonnetje kan gaan zitten. Bedankt!

Antwoord

Dit is helaas geen upgrade maar een downgrade van het huidige plan. Ontmoetingsplek… daarvoor zou dit meer uitnodigend mogen zijn. En als er zoveel ontmoet ‘moet’ worden. Zet dan ook wat bankjes juist wel in de zon. Zowel zonne-bankjes als schaduwbankjes zodat de bankjes daadwerkelijk als ontmoetingsplek gebruikt gaan worden. Een wip of iets wat draait zou leuk zijn als aanvulling. Of een paar fruitbomen zodat het meer uitnodigt om daadwerkelijk te ontmoeten.

Antwoord

Beetje zielig dit...;(

Antwoord

Ziet er op zich leuk uit maar misschien mag het wel wat uitdagender voor de kids? Verder zouden wij het heel fijn vinden als de wipwap kan blijven staan. Mijn zoontje is er erg aan gehecht, het zou erg verdrietig voor hem zijn als hij weg gaat.

Antwoord

Franka (8 jaar) : er staan wel erg weinig dingen in

Antwoord

Het zou leuk zijn om nog wat hoger te kunnen klimmen

Antwoord
Idee is ingestuurd op 22-05-2023