Win win situatie

Mijn idee....

- het grasveldje (waterstraat/ weurtseweg) wordt nu gebruikt als honden uitlaat plek en regelmatig als illegale vuilnis stort. 
Buitenom het feit dat het niet alleen vies is, is het in de zomermaanden tevens een plek waar ongedierte op af komt te denken aan ratten en marters. 
Hoe leuk zou het zijn als daar een “groene/natuurlijke” speelplek voor kinderen zou komen. Ik denk hierbij aan een aantal klimbomen, houtsnippers als bodembedekking, een waterspeelplaats etc dit mooi omheind met een diversiteit aan planten/ struiken en bomen. 
Op deze manier kunnen mensen ook nog eens gebruik maken “groen in de stad”.

met vriendelijke groet,

Carlijn Hernandez vd Weetering 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Groen

    Jaarlijks, van 2022 tot en met 2022
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Beste Mvr. Hernandez vd Weetering, er is geprobeerd contact met u te krijgen over dit MijnWijkplan-idee. Helaas konden we u niet bereiken. Kunt u contact opnemen met de Gemeente via Wijkregisseurwest@nijmegen.nl? Als de Gemeente niks verneemt voor 1 augustus zal dit idee gearchiveerd worden.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 21-02-2023

Aan de nieuwbouwkant van de Waterstraat parkeert geen enkele bewoner onder de bomen, tenzij het niet anders kan. Je vindt je auto meestal stevig ondergepoept weer terug. Zonde van de ruimte inderdaad, dus een andere indeling is hartelijk welkom. Met het perkje op de hoek ben ik het ook geheel eens: vriendelijk inrichten, zodat het geen afvalputje meer is.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 01-12-2020