Verlichting van de FIT-beweegroute Westerpark

In het Westerpark is een prachtige FIT-beweegroute. Helaas is deze niet goed verlicht, wat het sporten/bewegen ontmoedigt in de ochtend en avond. Het zuidwestelijke deel is erg donker, daarnaast zijn sommige onderdelen niet verlicht, zoals het box springen, wat het erg gevaarlijk maakt. Betere verlichting in het Westerpark zal bijdragen aan het algehele gevoel van veiligheid.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

De Gemeente Nijmegen komt graag in contact met de initiatiefnemer van dit idee. Op deze manier kan er een gesprek plaatsvinden hierover. Zou de initiatiefnemer contact op willen nemen met de wijkregisseur Jeffrey Leeuwenhaag? Wanneer de Gemeente niks verneemt, wordt dit idee gearchiveerd.

Reacties

Top idee. Wellicht dat er verlichting geplaatst kan worden die op zonne energie werkt en ook diervriendelijke verlichting. Begreep dat er niet te veel licht in het Westerpark mag komen vanwege de vogels? Maar de moderne "groene" Led verlichting zal toch wel kunnen? ! Let 's go for it! Ik geef zelf elke woensdag avond om 19:00 uur gratis bootcamp in het Westerpark en zat in het werkgroep voor FIT-beweegroute. Jullie kunnen ook daar aansluiten naast de Fit-route?

Antwoord

Goed plan, ik ken iemand die ook met jullie mee kan gaan sporten dan.

Antwoord

Goed idee!

Antwoord

Tof idee!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 04-11-2019