Vergeten bloemen of bloemen vergeten? Groene berm voor Handelskade!

Handelskade is al enige tijd opgeleverd, maar de inrichting van de openbare ruimte laat te wensen over. Het heuveltje aan de Voorstadslaan voor Loetje staat bezaaid met onkruid. Geen gras gezaaid, onlangs wel gemaaid, maar het onkruid komt wederom op. Waarom niet deze berm, die het aangezicht van dit eerste stuk van het Waalfront is komend vanuit het centrum, uitdossen met vergeten bloemen? Een bloemrijke berm maakt het vele malen aantrekkelijker!

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Richard, in week 10 zijn er twee cirkels aan de Handelskade ingezaaid. Het heuveltje voor Loetje zou ook ingezaaid kunnen worden. Er zijn dan meer likes nodig voor uw idee. Verder is het goed om in overleg te gaan met Loetje over de eventuele hoogte van de beplanting.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Een prima idee.

Antwoord

Kleine moeite, mooi resultaat, en een visitekaartje voor de stad :-)

Antwoord

Goed idee! Lijkt me zinvol om kleurige uitstraling te bewerkstelligen!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 19-06-2019