Speeltuintje Flavus

Aan het einde van de Flavus staat een mooi speeltuintje waar onze kinderen met plezier spelen. In het speeltuintje staat een prullenbak en een hek. Helaas zijn er mensen die hier met regelmaat afval dumpen. 

Om dit te voorkomen, en omdat het er mooier uitziet, zouden wij graag het hek en de prullenbak verwijderd zien worden en in de plaats daarvan een strook groen met planten/bloemen. 

De buurtbewoners en onze kinderen zullen er erg blij mee zijn!

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • beplanting

    Jaarlijks, van 2021 tot en met 2021
    project.budget.fields.is_assigned-alt
  • Borders

    Jaarlijks, van 2021 tot en met 2021
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 01-12-2021

Goed idee! Wat meer groen en minder tegels bij het speeltuintje zou mooi zijn. Ook een wilgentenen hutje erbij? Dan wordt het echt een mooie speelplek.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 25-11-2021

Ondertussen is de afvalbak verwijderd, maar het dumpen van vuilniszakken blijft voortduren. Dus graag verdere acties ter vergroening van de speeltuinomgeving.

Antwoord

Hallo Maria, Wij (alles binder en studenten van de Han) zouden graag op 14 oktober met jou het gesprek aan willen gaan over de buurt! Wij doen namelijk onderzoek naar het vergroenen in de wijk en zouden dit project graag willen oppakken. Jou mening kan hiervoor erg waardevol zijn! Laat je even weten of je kan :)

Antwoord

Ik zal er zijn Monique!

Antwoord

Hallo Maria, Via deze manier wil ik je helaas laten weten dat wij door de aangescherpte maatregelen omtrent het corona virus vanmiddag niet meer in de wijk aanwezig zullen zijn.. Maar, van afstel komt geen executie! Wij hopen dat wij over drie weken toch actief in de wijk kunnen zijn.. Tegen die tijd zullen wij weer een berichtje eruit doen en hoor je van ons! Groetjes, Studenten van de han en bindkracht 10

Antwoord

Beste bewoners van de wijk Biezen, Wij willen ons graag aan jullie voorstellen! Wij zijn vijf studenten van sociale studies aan de Han in Nijmegen genaamd Eva, Gabriela, Denise, Etiënne en Monique. Wij lopen stage vanuit de Allesbinder en zijn onderdeel van een langdurig project tussen de Han en Bindkracht 10 voor vergoedingen voor de wijk Biezen. Wij willen graag op 14 oktober met jullie het gesprek aangaan! Dit gaat gebeuren in de wijk Biezen bij het speeltuintje aan het einde van de Flavus. Onder het genot van een lekker bakje koffie of thee willen wij graag jullie mening horen over de wijk. Ook hebben wij een leuke activiteit georganiseerd namelijk: een foto speurtocht door de buurt. Heeft dit u een beetje nieuwsgierig gemaakt? Dan zie wij u graag op 14 oktober vanaf half 4, tot dan! COVID-19 Uiteraard zullen wij dit gesprek voeren op gepaste afstand en rekening houden met de maatregelen van het RIVM!

Antwoord

Goed idee om het speeltuintje voir kinderen gezond te houden en de afvaldumping te stoppen!

Antwoord

Goed idee! En weer wat extra groen! Zal mooi staan op dat stukje

Antwoord
Idee is ingestuurd op 29-05-2020