Jeu-de-boules/petanque baan in Westerpark

Nijmegen West is een ontzettende mooie wijk waar veel hechte groepen famillie en vrienden wonen, maar ook een plek waar steeds meer nieuwe gezinnen zich vestigen. In een tijd van covid en klimaatproblemen is ver reizen voor je vakanties onverantwoord. Vandaar dat wij graag het vakantiegevoel wat dichterbij huis willen brengen. Om dit te realiseren zou het fantastisch zijn als er een jeu de boules/petanque baan zou worden aangelegd in het Westerpark! Lekker in het zonnetje onder het genot van wat kaasjes, stokbrood en een wijntje wat ballen gooien, net als op de camping. Een verbindend spel voor de bewoners van Nijmegen West. Op dit moment moet je om dit prachtige spel te spelen naar het Distelpark bij de Wolfskuilseweg. Helaas is er veel animo voor het spelen van petanque in Nijmegen, waardoor je vaak niet terecht kan omdat de baan al bezet is. Vandaar het fenomenale plan voor de aanleg van een petanquebaan in het Westerpark!

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dag Nikki,

Fijn dat het idee al meer likes heeft. We houden het in de gaten. Wellicht is het nog een idee om wat handtekeningen in de buurt te verzamelen?

Dag Nikki,

Wij zien dat je idee momenteel 4 likes heeft. Wij willen je vragen om meer draagvlak te verzamelen zodat wij dit idee eventueel kunnen gaan realiseren. Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 30-08-2021