Fietsenrekken Marsstraat

Fietsenrekken Marsstraat, graag zou ik namens de inwoners van de Marsstraat een aanvraag indienen voor de plaatsing van een Twintigtal fietsenrekken op het brede stuk van de stoep aan de huizenkant. Door verkamering van driekwart van de huizen in de straat is het aantal inwoners verdrievoudigd en zo ook het aantal fietsen. Er is geen toegang tot achterom of tuinen, dus de bewoners zijn gedwongen hun fiet op straat te zetten. Het plaatsen van fietsenrekken zou zorgen voor een netter straatbeeld, geen beschadiging van auto’s en minder diefstal. Al eerder is door de gemeente vastgesteld dat er genoeg ruimte voor het plaatsen van fietsenrekken is op het brede stuk van de stoep.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • In 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 08-07-2019

Wat een goed idee buurman! Helaas is er geen toegang tot onze tuin via buiten en is het door onze huisbaas niet toegestaan om onze fiets dagelijks via de keuken en gang naar buiten te brengen. We zijn daarom genoodzaakt om de fiets voor het huis te zetten. Dit ziet er inderdaad rommelig uit en zorgt ook voor overlast op de stoep. Fietsenrekken zouden een hoop schelen.

Antwoord

Zou het heel fijn vinden ! Zo hoef ik me fiets niet telkens achter het huis in de tuin te zetten omdat ik anders bang ben dat die gestolen wordt. Als ik hem veilig aan een rek kan zetten zou top zijn!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 23-11-2018