Bomenrij herstellen Sperwerstraat

Aan de Sperwerstraat ligt beschermd wonen Terra. Een huis waar 27 ouderen wonen met dementie. Afgelopen zomer was het zo warm dat het dagen achter elkaar niet te doen was om met onze kwetsbare ouderen naar buiten te gaan.

Het viel ons op dat er maar in een deel van de Sperwerstraat bomen staan en precies niet in het deel van ons pand. (vroeger stonden ze er wel) Wij zouden het heel prettig vinden als de bomenrij ook voor ons pand wordt doorgetrokken. Twee jaar geleden hebben we het terras laten vergroten omdat we veel bewoners hebben met een rollator of in een rolstoel. En met buitenactiviteiten hebben we alle ruimte nodig die er is. Vandaar dat het onze voorkeur heeft als de bomen geplaatst kunnen worden in de openbare ruimte. De schaduw valt onze kant op en dit zal heerlijke verkoeling geven. Kunnen we op uw steun rekenen?

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • In 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 08-07-2019

Vind ik een fantastisch idee! Mijn moeder woont op de Terra (ik zelf in USA) en ik denk dat zij en alle bewoners daar er zeer veel van zouden genieten!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 11-02-2019