Watertap op hondenuitlaatveld

Beste,

De dagen worden warmer, de honden moeten hoe dan ook uitgelaten worden. Op onze hondenveld ontmoeten ze elkaar iedere dag, ze spelen, rennen, liggen er te genieten onder de bomen, terwijl hun baasjes bijkletsen en socialiseren.

Ons hondenveld is meer dan een poepveld, het is een sociale ontmoetingsplek voor mens en dier. Iets wat we allen nodig hebben in deze tijd. I  de zomermaanden hangen de honden er omdat de baasje het zo gezellig met elkaar hebben.

Wat we er missen is een watertap, zodat we de honden kunnen voorzien van vocht. Zij kunnen hun warmte namelijk niet goed kwijt.

Ook voor vierdaagselopers een fijn idee, want onze hondenveld wordt in die periode voor de helft gebruikt door wandelaars.

We zouden het te gek vinden als de watertap er spoedig komt!

Met vriendelijke groet,

Namens alle hondenbaasjes uit Altrade/Oost en de honden,

Shelly Roso

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoners, 

De gemeente heeft goed contact met de initiatiefnemer van het idee. Er wordt onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een watertappunt. Het kan enige tijd duren. Zodra er nieuws is, wordt dit met jullie gedeeld. 

Beste Shelly Roso, 

Op 10 oktober heb ik u een mail gestuurd. Wilt u contact met mij opnemen om het idee inhoudelijk te bespreken. 

Met vriendelijke groet, 
Daniëlle Bensink

Beste bewoners, 

Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk/wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar Mijn Wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Beste Shelly Roso en alle andere hondenbaasjes uit Altrade/Oost,

Hartelijk dank voor het plaatsen van jullie idee op MijnWijkplan! 

Wij bespreken het idee intern en komen er spoedig op terug. 

Met vriendelijke groet, 

Daniëlle Bensink
Projectmedewerker 

Reacties

Ik heb niets toe te voegen aan woorden Marlies Zou echt geweldig zijn!!!!

Antwoord

Graag wil ik dit idee van harte ondersteunen. Het losloopveldje wordt in alle seizoenen druk bezocht door honden en hun baasjes uit de wijk, maar ook van buiten de wijk, en tegenwoordig ook door Oekraïense vluchtelingen met hun hond. Mensen ontmoeten elkaar hier, bieden elkaar hulp (met opvang van de hond, maar ook met andere zaken) en de honden spelen met elkaar, doen hun behoeftes en kunnen hun energie kwijt. Een watertap zou een zeer welkome aanvulling zijn, vooral in de hete periodes als de honden hier hijgend rondlopen na een rondje rennen en spelen.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 17-06-2022