Jozelf Israëlsstraat: nieuwe beplanting bloembakken

De bloembakken in onze straat zien er niet uit. Alleen de bloembak hoek Jozef Israëlsstraat – Rembrandtstraat is mooi opgeknapt. Het zou leuk zijn als meer bloembakken een make-over krijgen. Wij willen graag met de bloembakken voor huisnummers 35, 46 en 56 aan de slag! We willen deze opnieuw beplanten met wintergroene vaste planten en vrolijke zomerbloeiers. Een mooie opknapbeurt voor de straat en met meer bloemen wordt de straat aantrekkelijk voor bijen en vlinders. 

 

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Bewoners hebben inmiddels een voorstel ingediend; de groenopzichter beoordeelt dit voorstel. 27-12-2018 JS

Samen met bewoners op locatie gekeken. Ondertussen heeft de groenopzichter een inventarisatie gemaakt van de verschillende plantvakken en advies gegeven. Dit hangt als bijlage in de bestanden.

Vanmiddag samen met de groenopzichter om 12.30 uur een afspraak met bewoners in de Jozef Israëlsstraat; initiatiefnemer en bewoners kunnen de wijkwens toelichten. Welkom!

Proficiat, uw wens heeft veel likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Dank u voor het plaatsen van uw idee / wijkwens op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar dit platform te verleiden voor het uitdelen van 'likels' (hartjes) en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 23-05-2019

Mooi! Fleurt de straat op.

Antwoord

Wat een goed idee! Leuk om zo de straat meer kleur te geven!

Antwoord

Super leuk idee!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 08-08-2018