X

Wijkinformatie Weezenhof

Over Weezenhof

Maryse Slingerland

Uw wijkregisseur
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Weezenhof

Weezenhof

Weezenhof ligt in Dukenburg. De wijk is heel ruim van opzet, met straten die zich in een boomstructuur steeds verder vertakken. In het centrale groengebied liggen bijzondere 'sterflats'. Tussen de soms doodlopende straten liggen grote groenzones met waterpartijen. De wijk ligt vlakbij natuurgebied Vogelenzang, Staddijk en de Hatertse Vennen.
Bewoners waarderen het vele groen in de wijk, maar willen graag meer kleur, variatie, uitdunning of omvorming van verouderde groenvakken of boomgroepen. Ook behoud of versterking van typische structuren zoals kersenlaantjes is belangrijk. Een deel van de openbaar toegankelijke ruimte wordt door particulieren beheerd. (Bron: Stads- en Wijkmonitor 2017)

 

Wijkbudget

In 2019 is er nog € 23.300,- van de € 25.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Weezenhof.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Nieuws

Uitgelicht


Er zijn geen uitgelichte projecten

Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten