X

Wijkinformatie Tolhuis

Over Tolhuis

Maryse Slingerland

Uw wijkregisseur
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Tolhuis

Tolhuis

Tolhuis ligt in Dukenburg. Bewoners koesteren de extreem groene woonomgeving. In heel Dukenburg is de afgelopen jaren een inhaalslag gepleegd op het terrein van groenonderhoud. Er zijn diverse omvormingen naar onderhoudsarm(er) groen doorgevoerd. De Teersdijk (met bomenlaan, Tolhuisje en dierenweide) is een belangrijke groene - en historische plek, waar bewoners graag wandelen. Ook het Douglasbosje en bomenlaantje zijn belangrijk om te wandelen en vanwege historische achtergronden. De centraal gelegen groene zone die van oost naar west dwars door de wijk loopt is een gebied waar gespeeld en gewandeld wordt. In veel woonstraten staan zogenaamde ‘buurtbomen’ van een te groot type in ongunstige groeiomstandigheden (in de bestrating). (Bron: Stads- en wijkmonitor 2017)

 

Wijkbudget

In 2019 is er € 23.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Tolhuis.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Nieuws

Uitgelicht


Er zijn geen uitgelichte projecten

Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten