Brug naar keizer karelplein

Het keizer karelplein is een van de juweeltjes van onze stad. Dit plein heeft een erg lange historie maar het huidige gebruik als verkeersplein laat ons minder genieten van de fijne park in het midden van het plein. 

Het weghalen van het huidige autoverkeer zou dit plein veel recht aan doen maar de logistieke uitdaging die hiermee gepaard gaat lijkt mij lastig op te lossen. Een voetgangersbrug die het park toegankelijk maakt voor voetgangers lijkt mij een aardig alternatief. 

Een brug zou zijn voet kunnen vinden vanaf de bisschop hamerstaat of de van schaek mathonsingel. Het ontwerp van de brug kan worden uitbesteed aan het creatieve talent dat onze stad rijk is zodat het ook voor een oog een echte toevoeging voor de stad is.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Bedankt voor het indienen van uw idee. Uw idee betreft een mobiliteit-, en verkeersvraagstuk. Uw idee zetten we  intern uit, zodat u antwoord krijgt op uw idee. 

Mijnwijkplan is gericht op het participeren in de openbare ruimte waarmee verbinding in de buurt wordt gestimuleerd. Uw idee leent zich onvoldoende voor participatie en verbinding in en van de buurt. Om deze reden verplaatst wij het naar het archief.

Reacties

Idee is ingestuurd op 21-08-2021