X

Wijkinformatie Oosterhout

Over Oosterhout

Jeannette Stevens

Uw wijkregisseur
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Oosterhout

Oosterhout

Oosterhout ligt in Noord. Een groene zone binnen de wijk wordt gevormd door park De Rietgraaf, het gebied rondom het eiland en sportpark Nieuw Balveren in het noordelijke deel van de wijk. Tot de wijk Oosterhout behoort ook enig landelijk gebied. Bewoners vragen aandacht voor vervuiling van de wadi’s door hondenpoep, zwerfvuil en vervuiling op zgn. snoeproutes. De openbare ruimte is natuurlijk relatief nieuw, maar de al veel langer aanwezige infrastructuur kan volgens bewoners soms verbeterd worden. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met veiligheid (Griftdijk) of hard rijden (Oude Groenestraat en in 30km-gebied. De bereikbaarheid van Oosterhout is verbeterd door de Oversteek. Dit brengt wel meer verkeersbewegingen met zich mee en mogelijk meer geluidsoverlast.
Het is soms lastig parkeerruimte te vinden in de directe nabijheid van de eigen woning. De parkeerbalans is ontregeld doordat de daarvoor bestemde parkeerplaatsen op eigen perceel niet worden gebruikt. Nijmegen Noord is volop in ontwikkeling. Meer informatie over de in ontwikkeling en aanbouw zijnde wijken kunt u vinden op www.waalsprong.nl.

 

 

Wijkbudget

In 2019 is er € 29.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Oosterhout.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Nieuws

Uitgelicht


Er zijn geen uitgelichte projecten

Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten