X

Wijkinformatie Malvert

Over Malvert

Maryse Slingerland

Uw wijkregisseur
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Malvert

Malvert

Malvert ligt in Dukenburg en kenmerkt zich door een interne rondweg waaraan de verschillende woonstraten aantakken. In de wijk ligt een omvangrijk maisonnettecomplex welk recent een grote herstructurering heeft ondergaan. Centraal ligt een voorzieningenhart met een bescheiden winkelcentrum en een basisschool. Door de verzakkende bodem en door boomwortelopdruk is er een grote en terugkerende onderhoudsbehoefte aan straatstenen in Malvert. Er zijn veel mensen in de wijk die het zwerfvuil in hun eigen buurtje opruimen. Diverse bewoners geven aan onkruid te verwijderen, blad in de straat op te vegen en in de bladkorven te doen en stoepjes in de straat sneeuwvrij te maken.  (Bron: Stads- en Wijkmonitor 2017)

 

Wijkbudget

In 2019 is er nog € 8.000,- van de € 18.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Malvert.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Nieuws

Uitgelicht


Er zijn geen uitgelichte projecten

Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten