X

Wijkinformatie Heijendaal

Over Heijendaal

Anne-Marie Cobussen

Uw wijkregisseur
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Heijendaal

Heijendaal

Heijendaal ligt in Nijmegen-Midden, en bestaat voor een groot gedeelte uit de Universiteit en het Radboudziekenhuis. Binnen Heijendaal is ook park Brakkenstein gelegen.
Bewoners zijn tevreden over de openbare ruimte en groenvoorzieningen. Invloeden van uitbreidingen en vernieuwingen op het Campusterrein en UMC Radboud en aan de belangrijkste ontsluitingswegen zijn inmiddels zichtbaar geworden. Ook de directe omgeving van Station Heijendaal is opnieuw ingericht. De genoemde uitbreidingen hebben tot gevolg gehad dat de parkeerdruk (ondanks de realisering van boven- en ondergrondse parkeergarages) in met name de aangrenzende wijken is toegenomen. (Bron Stads- en wijkmonitor 2017)

Wijkbudget

In 2019 is er € 14.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Heijendaal.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Nieuws

Uitgelicht

Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten