X

Wijkinformatie Hees

Over Hees

Sharif Said

Uw
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Hees

Hees

Hees ligt in Nieuw-West. De basis bestaat uit een oude dorpskern met oude wegen, statige panden en een aantrekkelijke groenstructuur. In Hees liggen een aantal grote parken met elk een geheel eigen karakter, bijv Park West, het Dorpspark Hees, het Leeuwensteinpark en het Distelpark. Deze parken worden goed gebruikt voor o.a. wandelen, de hond uitlaten, spelen en ontmoeten. Wel is zichtbaar dat het particuliere groen afneemt. De angst bij inwoners is dat dit langzaam leidt tot een verstening van de groene wijk. Ten aanzien van verkeersstromen rond stadsbrug De Oversteek is door bewoners een groene buffer bedongen, en willen zij de milieu-impact vaststellen. (Bron: Stads- en Wijkmonitor 2017)

 

Wijkbudget

In 2019 is er € 17.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Hees.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Nieuws

Uitgelicht


Er zijn geen uitgelichte projecten

Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten