X

Wijkinformatie Hatertse Hei

Over Hatertse Hei

Helen Franken

Uw wijkregisseur
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Hatertse Hei

Hatertse Hei

Hatertse Hei ligt in Nijmegen-Zuid.  Hatertse Hei is een prettige, gevarieerde wijk, netjes en ruim opgezet, met fraai groen. Het Goffertpark is vlakbij. Het bosje nabij de Schaapskooi wordt als zeer waardevol beschouwd door zowel de bewoners van Hatertse Hei als Grootstal. Wel laat de uitstraling van de openbare ruimte en staat van de woningen te wensen over. Door het grote aantal winkels, dichte bebouwing en soms onvoldoende betrokkenheid van bewoners zijn kwetsbare plekken in de wijk niet altijd schoon, met name zwerfvuil en hondenpoep. De openbare ruimte is in de loop der tijd op bepaalde plekken oud en versleten geraakt. Er is inmiddels gestart met herinrichting, bijv van de St. Jacobslaan. (Bron: Stads- en Wijkmonitor 2017)

Wijkbudget

In 2019 is er € 28.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Hatertse Hei.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten