X

Wijkinformatie Grootstal

Over Grootstal

Helen Franken

Uw wijkregisseur
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Grootstal

Grootstal

Grootstal ligt in Nijmegen-Zuid. Grootstal is op het oog een aantrekkelijke wijk, groen en ruim opgezet. De wijk heeft de laatste jaren behoorlijk ‘overhoop gelegen’ door bouwprojecten. Er zijn bijv. veel opbrekingen geweest in de hoofdroutes om deze aan te passen. Dwars door Grootstal lopen ecologische zones die de groene gebieden Elshof en Heumensoord met elkaar verbinden. De vele groene plekken in de wijk vormen tevens natuurlijke speelplekken. Het nadeel is dat de routes hiertussen worden doorsneden door drukke wegen, waardoor kinderen zich niet altijd zelfstandig kunnen bewegen. Het bosje nabij de Schaapskooi wordt als waardevol beschouwd door zowel de bewoners van Hatertse Hei als Grootstal. Bron: Stads- en wijkmonitor 2017.  

 

Wijkbudget

In 2019 is er € 37.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Grootstal.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Nieuws

Uitgelicht


Er zijn geen uitgelichte projecten

Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten