X

Wijkinformatie Goffert

Over Goffert

Anne-Marie Cobussen

Uw wijkregisseur
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Goffert

Goffert

Goffert ligt in Nijmegen-Midden, en bestaat mn uit het Goffertpark, bedrijventerrein Winkelsteeg en drie woongebieden. De Kolpingbuurt, ingeklemd tussen de Muntweg en de spoorlijn. Daarnaast liggen er twee flatcomplexen aan de Heideparkseweg in een groene omgeving. En ook is er de Emancipatiebuurt in een bosachtige omgeving. De grootschalige groenvoorzieningen zijn een sterk voordeel, en bieden allerlei mogelijkheden voor buitenactiviteiten, ook op stedelijke schaal (bijv  popconcerten), waarbij omwonenden (soms) overlast ervaren. Hoewel huurwoningen en achterpaden zijn verbeterd zijn woningen en openbare ruimte in de Kolpingbuurt aan het einde van de levenscyclus. Eind 2017 start een grote herstructurering. (Bron Stads- en wijkmonitor 2017)

Wijkbudget

In 2019 is er € 14.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Goffert.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Nieuws

Uitgelicht


Er zijn geen uitgelichte projecten

Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten