X

Wijkinformatie De Kamp

Over De Kamp

Sharif Said

Uw
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van De Kamp

De Kamp

De Kamp ligt in Lindenholt.  De Kampwijken bezitten relatief weinig groen van groter formaat. Het groen bevindt zich voornamelijk langs de rand van de wijk en is lastiger bereikbaar of ligt langs drukke wegen. Dit geeft een relatief hoge gebruiksdruk op die plekken.
Vooral het gebied langs het Maas-Waalkanaal wordt door veel bewoners ervaren als een oase van groen, water en rust. De strook naast het kanaal biedt tal van mogelijkheden voor elkaar ontmoeten. Er is bijv een moestuin gerealiseerd in de kanaalzone bij de Kluijskamp.
Langs de fietspaden op de IJpenbroekweg en bij de Draaiom vervuilt de openbare ruimte sneller. Mede door minder onderhouden bosplantsoenen gooit men makkelijker zwerfafval tussen de struiken. (Bron: Stads- en Wijkmonitor 2017)

Wijkbudget

In 2019 is er nog € 33.500,- van de € 35.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in De Kamp.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Nieuws

Uitgelicht


Er zijn geen uitgelichte projecten