X

Wijkinformatie Biezen

Over Biezen

Jeffrey Leeuwenhaag

Uw wijkregisseur
Projecten
Nieuws

De openbare ruimte van Biezen

Biezen

Biezen ligt in Oud-West. Naast het Waterkwartier zijn er kleinere karakteristieke wijkdelen te vinden.  In de loop van de jaren zijn in de wijk herstructureringen doorgevoerd. Het Westerpark is een gebied voor buitenactiviteiten. Ook de Waalhaven is een bijzondere plek. Het openbare groen in de meeste delen van de wijk is beperkt. Er zijn diverse plaatsen die door bewoners als stenig worden ervaren, bijv het Maasplein en de Fenikshof.
In het oosten van de wijk is de parkeerdruk toegenomen vanuit het centrum door het oprukken van het parkeerreguleringsgebied. De Oversteek zorgt voor een toename van verkeer in het gebied. Bewoners vragen op diverse plekken om aandacht voor de verkeersveiligheid. (Bron: Stads- en Wijkmonitor 2017)

 

Wijkbudget

In 2019 is er nog € 25.500,- van de € 50.000,- uit het wijkbudget beschikbaar voor omvormingen, vervanging en extra onderhoudsmaatregelen voor de openbare ruimte in Biezen.

Kijk in het overzicht om te zien waar het wijkbudget dit jaar aan is toegewezen, welke wensen er aanspraak willen maken op het wijkbudget en wat er in de komende jaren beschikbaar is.

Ga naar het overzicht
Informatie
Projecten

Algemene informatie


Actualiteiten